U dvou kaštanů

Adresa: Branická 83, Praha 4-Braník, CZ
OTEVÍRACÍ DOBA: PO - NE 11:00 - 23:00
+(420) 776 377 555
info@udvoukastanu.cz

Zpracování osobních údaju

Zpracování osobních údajů je prováděno dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, dále jen „GDPR“), dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „ZOOÚ“) a dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů.

1.    Společnost Japavama servis s.r.o., Branicka 83, 147 00 Praha 4 , IČO:05513987, (dále jen „Správce“) ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovává tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • fakturační adresa
  • e-mail
  • telefonní číslo

2.    Jméno, příjmení, název společnosti,fakturační adresa, telefonní číslo a e-mail je nutné  zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz a nabídky nových produktů. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou správcem zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a správcem, nejdéle po dobu 3 let pro marketingové účely, nejdéle po dobu poskytnutí plnění pro účely plnění smlouvy a po dobu 10 let pro evidenci plnění, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

3.    Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • a.    Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  • b.    * Aktuální seznam vybraných společností a dotčených obchodních partnerů je uveden na webových stránkách

4.    Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět , 
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,  
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, 
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.



Jsme tady pro vás od

1100

hod.



Restauraci zavíráne ve

2300

hod.



Jídlo dostanete do

2230

hod.



Otevíráme pro vás

365+

dní v roce